Hola!!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
11 December 2005 | Nederland, Meppel
het duurt niet lang meer of marinda en ik vliegen naar het helaas nog niet zonnige spanje!!als we goedkeuring krijgen zullen we op 12 januari vertrekken!! hou deze site dus in de gaten als je up to date wilt blijven over wat wij allemaal meemaken en als je foto's van onze 'avonturen' wil zien. daarnaast zouden wij het uiteraard erg leuk vinden om berichtjes van jullie te lezen!!
we schrijven nu dus nog uit nederland, maar niet lang meer!!
xx laura
ps:voor degenen die ons nog niet kennen, hieronder heb ik een foto toegevoegd. rechts is marinda. xx
13 December 2005 - 19:42
ROELIE:
HAI LAURA EN MARINDA,
NOG EEN PAAR WEEKJES EN DAN ZITTEN JULLIE IN SPANJE.
IK HOOP DAT JULLIE DAAR EEN HELE LEUKE TIJD ZULLEN HEBBEN.
GROETJES MAMS/ROELIE -
14 December 2005 - 15:12
Simon:
Jaaaaa, Simon is nummer 2 in het gastenboek! Whoehoeee! Dames, heel erg veel plezier! Veel leren, maar natuurlijk vooral veel LOL maken en dingen bekijken en...jawel...levenservaring opdoen ;-)! Dank je wel, opa Simon!
Heel veel plezier en laat wat van je horen, oke?!
Kusje,
Simon -
14 December 2005 - 15:23
Laura:
Nou simon, dat gaat helemaal lukken hoor! we zullen vast nog wel eens aan je denken als wij met een biertje in een cafeetje zitten en jij op teamstage...:) haha!!
enne, we houden je dus op de hoogte via deze site!
xx -
15 December 2005 - 12:27
Ari:
Hey Laurenzo!!
Erg leuk deze site zeg!! Hebben jullie al een beetje zin om te gaan? Ik zal je wel missen hier in het kakkige kikkerlandje hahaha, maar ik hoop echt dat ik je nog zie voor die tijd, in de kerstvakantie ofzoiets, maar we bellen!!
Love AAR -
15 December 2005 - 12:29