Buenos dias!!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
15 December 2005 | Nederland, Meppel
we hebben bevestiging gekregen vanuit Spanje! begin januari zijn we welkom (12 hoogstwaarschijnlijk.)
De coordinator daar gaat een programma regelen voor ons, zodat we de eerste maand basisscholen kunnen bezoeken.
het studie trimester begint namelijk pas half februari, en zo lang konden en wilden we niet wachten ivm stage van de pabo. tijdens het studie trimester komen we in een internationale klas met dus allemaal studenten van over de hele wereld. we volgen de lessen dan in het engels, das wel prettig :)
we moeten nu nog even papieren doorfaxen waarop staat welke vakken we daar gaan volgen en dan komt het allemaal wel erg dichtbij!!
op deze site kunnen je alle onze 'belevenissen' lezen en we gaan hier ook foto's opzetten, zodat je ons ook nog kan zien! natuurlijk zouden we het erg waarderen om van jullie kant ook wat te horen dmv het gastenboek!!
voorlopig zitten we nog in het zonnige(...) nederland!!
xx laura
15 December 2005 - 12:34
Roelie:
ROELIE
13 Dec 2005 20:42 uur
HAI LAURA EN MARINDA,
NOG EEN PAAR WEEKJES EN DAN ZITTEN JULLIE IN SPANJE.
IK HOOP DAT JULLIE DAAR EEN HELE LEUKE TIJD ZULLEN HEBBEN.
GROETJES MAMS/ROELIE -
15 December 2005 - 12:35
Simon:
Simon
14 Dec 2005 16:12 uur
Jaaaaa, Simon is nummer 2 in het gastenboek! Whoehoeee! Dames, heel erg veel plezier! Veel leren, maar natuurlijk vooral veel LOL maken en dingen bekijken en...jawel...levenservaring opdoen ! Dank je wel, opa Simon!
Heel veel plezier en laat wat van je horen, oke?!
Kusje,
Simon -
15 December 2005 - 12:42
AAD:
Hey Laurenzo!!
Erg leuk deze site zeg!! Hebben jullie al een beetje zin om te gaan? Ik zal je wel missen hier in het kakkige kikkerlandje hahaha, maar ik hoop echt dat ik je nog zie voor die tijd, in de kerstvakantie ofzoiets, maar we bellen!!
Love AAR -
15 December 2005 - 12:44
Bert-Jan Lantinga:
Is dat VET of WAT!!! Leuk dat jullie eindelijk een GO sign hebben. Ik weet zeker dat het jullie gaat bevallen, maar pas op! je wordt zo gegrepen door het reisvirus!!! huahauhaua
boa viagem, ate mais!
Bert-Jan -
15 December 2005 - 15:37
Jaap:
He toppers!!
Ik wens jullie eveneens veel plezier. Maar ook mooie momenten. Geniet van alles wat je meemaakt.
Ik zal jullie zeker volgen via dit gastenboek.
Dus Adios...
Dikke kus,
Meester Jaap -
16 December 2005 - 00:48
Lola Españolaaaaa!!:
Hola amiga!! que tal??? sorry for my last....my computer doesn´t work,an i cannot get internet conexion... i will try write to you as soon as posible. Next week i´m gonna go to CaCERES. I will speak with Pablo right!!! thanks for everything, and for your funny present!! i miss you!!! xxxx -
16 December 2005 - 11:54
Laura:
Hey chickies,
wat een leuke site!! Ben benieuwd wat jullie daar allemaal moeten gaan doen en hoe het bevalt. Dat kan ik nu dus hier allemaal lezen!
xxx Laura -
16 December 2005 - 15:14
Jolien:
Heel erg veel plezier alvast! Geniet ervan!! En feest natuurlijk ook wat en misschien leren jullie ook nog wel weer wat! Hou ons maar goed op de hoogte!! en veel foto's maken!!!! Kus Jolien -
16 December 2005 - 17:24
Nina:
Hey,
Nou jullie gaan zeker van me horen. Erg leuk om hier jullie ervaringen te lezen. Liefs -
18 December 2005 - 17:32
Esther:
Hej Laura & Marinda,
Over een paar weekjes zitten jullie lekker in Spanje.Hoop dat jullie het er erg leuk zullen hebben, en niet te veel bonje zullen hebben ;)
Bri en Ik komen jullie vast nog wel keertje opzoeken.
have fun!!
xx ez -
19 December 2005 - 13:12
Marieke:
Hee Laura!
Heel veel plezier in Spanje, maak er wat moois van en ik leest het allemaal wel op jullie site!
Groetjes!!!