Geboekt!!!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
22 December 2005 | Nederland, Meppel
nou het is dan zover hoor; marinda en ik hebben vandaag geboekt!!! niet 12, maar 14 januari vertrekken we naar het o zo mooie Spanje!we vliegen al heel erg vroeg, ik geloof 10 voor 8 's ochtends...als je er vanuit gaat dat we 2 uur van tevoren op schiphol aanwezig moeten zijn...:S
maar wij vinden het prima, omdat we, nadat we zijn geland in Madrid, ook nog een treinreis voor de boeg hebben van 4 uur (wat overigens zeer de moeite waard moet zijn, ivm de mooie natuur).
Ook hebben we gister alles wat betreft de verzekering geregeld, dus er kan (hopelijk) niks meer misgaan!
het enige wat onzeker is, is dat we nog niet weten welke cursussen we (kunnen) gaan volgen, maar samen met onze coordinator hebben we een mail gestuurd naar Fernando, de coordinator in Spanje, dat we daar wel naar kijken als we in spanje beland zijn. verder is onze huisvesting ook nog een raadsel (misschien is het ook wel al geregeld), maar we verwachten dat dat ook wel goed komt. we komen niet op de campus als het goed is, maar in het stadje Caceres zelf, dat is ideaal omdat je dan overal lekker dichtbij zit (de stad, winkels, kroegjes, internetcafe's), behalve bij school...(das 30 minuten met de bus)
en ach ja, om niet precies te weten hoe of wat, is ook wel weer spannend!! :)
ook onze spaanse vriendinnen lola, mayte en esther zullen nog wat dingetjes gaan regelen voor ons her en der. toch wel handig dat we hier al connecties hebben opgebouwd!!
We hebben er in elk geval heel veel zin in, en ik denk ook zeker dat het alweer heel snel voorbij is. 31 maart zijn we alweer in nederland, eigenlijk is het maar kort!!
we houden jullie op de hoogte!!
adios amigos/amigas!
besos!! xx
23 December 2005 - 11:16
Grote Broer Jeroen:
Schande dat jullie op mijn verjaardag vertrekken!
Nee, leuk man! Have fun daar en ik kom nog wel een weekje langs! Als ik jullie naar schiphol moet brengen hoor ik het wel.
x Jeroen -
23 December 2005 - 18:53
Ineke:
Wat goed joh.
We wensen jullie fijne kerstdagen en een leuke korte vakantie aan zee?! groetjes van de Vriesjes van de Zuiderlaan -
23 December 2005 - 19:05
Amber (je Nichtje):
heel leuk voor je dat je naar Spanje gaat (ik zou er zelf ook wel heen willen gaan)Ik wens je fijne kerstdan en een gelukkig 2006
xxx Amber -
25 December 2005 - 18:21
Mams:
hey laura en marinda,
het schiet nu echt op hè ?
nog een paar weekjes, begint het al te kriebelen bij jullie ?
xxx van mams/roelie -
27 December 2005 - 19:07
Hey Laura,
Leuk dat je laat weten hoe het steeds dichter bij komt! Heerlijk om op 14 jan. in het vliegtuig te zitten en lekker weg te gaan van dit kleine landje! Ga er een super gezellige tijd van maken samen en doe die spanjaarden de groeten van mij!
Liefs Dorien -
31 December 2005 - 09:34
Nathalie:
hey meiden, ik wens jullie ten eerste een heel goed uiteinde en natuurlijk heel veel plezier in spanje, ik kan uit ervaring spreken dat stage in het buitenland nooit meer uit je geheugen verdwijnt, ik ben zo jaloers!!! heel veel plezier daar, en maak er een toptijd van.
grtz nat -
01 Januari 2006 - 13:08
Ina:
He Laura,
Wij wensen je heel veel plezier en een fijne tijd in Spanje,
Richard, Ina, Leslie en Milan. -
04 Januari 2006 - 13:00
Alicia:
Hey Laura & Marinda,
Echt super dat jullie op stage gaan naar Spanje! Echt een hele uitdaging! Het wordt vast helemaal geweldig!! En veel uitgaan en plezier maken he!! Doe voorzichtig!!
Btw een gelukkig 2006 toegewenst!!
xxx Alicia -
04 Januari 2006 - 22:18
eeey dames!
heel veel plezier in Spanje! Ik vertrek samen met paula een dagje na jullie! het is inderdaad wel kort ja tot 31 maart, maar dat hebben wij ook. Ik ga jullie ook volgen hoor! Mijn site is www.ladydorien.waarbenjij.nu
Fijne tijd daar
greetzz dorien -
05 Januari 2006 - 18:52
Gerbert En Anne-Marit:
Vanuit Lissabon, wensen wij jullie erg veel plezier toe in dat o zo mooie Spanje!
We houden contact hè :-) -
06 Januari 2006 - 15:37
Opa Kruid:
hallo laura
wil jij een wit voetje halen bij de oude klaas ?
een grote tas meenemen met een stom dingetje voor de oude vriend.
veel plezier en s avonds op tijd naar bed !!!!
groetjes van opa (waarom is die niet gevraagd of hij ook mee wou) -
06 Januari 2006 - 23:19
Marjan:
Hey Laura,
Nou het begint nu vast wel al een beetje te kriebelen toch? Ik wens je echt superveel plezier en ik ga je zeker volgen en zal de kids uit groep drie ook van allles op de hoogte houden. Nog een paar nachies... ;-)
Liefs Marjan.. -
07 Januari 2006 - 22:24
Sanne:
he lieve Lau,
Je feestje was erg gezellig!!! Ik ga je missen! Heel veel plezier in Spanje, geniet ervan.
Dikke kus -
08 Januari 2006 - 14:55
Esther:
Sanne ik sluit me graag aan bij je berichtje....
boehoee ik ga je echt wel missen!!! -
09 Januari 2006 - 15:06
Henny:
Namens de studenten van de teamstage en mijn collega's van de Storkschool wens ik je veel plezier op je stage in Spanje! We houden contact en zijn benieuwd naar je ervaringen. -
10 Januari 2006 - 17:49
Dorien:
eey bedankt voor de tip, we zullen er zeker gaan kijken! en zijn jullie er al helemaal klaar voor? Veel plezier in elk geval!
groetjes