het begint al lekker!!
Door: Laura
Blijf op de hoogte en volg Laura
13 Januari 2006 | Nederland, Meppel
nog een avondje te gaan en we vertrekken. we zijn nog in nederland en de problemen zijn al begonnen...ik kreeg een email van lola, onze spaanse vriendin dat we dus niet bij veronica terecht konden...daar zijn we dus nu best een beetje pissig om zo de dag van tevoren!!!niet op lola uiteraard, maar op veronica...
lola doet nu haar uiterste best om wat anders te regelen voor ons, ze gaat vanavond kijken bij een huisje in caceres, daar zitten 2 franse erasmus studenten (meiden) die nog 2 huisgenootjes zoeken.
hopen dat dat wat is, anders gaan we maar gewoon in een hostel of hotel de eerste dagen, maar liever niet natuurlijk.
waarschijnlijk is het ook handiger om met de bus naar caceres te gaan ipv met de trein, omdat we anders 6 uur in madrid moeten wachten op de trein..
het is allemaal heerlijk vaag!!!
maar goed, we houden jullie op de hoogte van onze, nu al spannende, avonturen!
dit zal misschien voorlopig even het laatste berichtje zijn, ligt een beetje aan de mogelijkheid om op internet te gaan!
tot gauw!!
besos,
Marinda en laura
13 Januari 2006 - 17:49
Jeroen Kleene:
Hey meiden,
Heel veel plezier daar en ik zal jullie blijven volgen via deze site.
Groetjes -
13 Januari 2006 - 18:23
Wilfred:
Nou, een dagje door Madrid banjeren is ook leuk hoor!! -
13 Januari 2006 - 19:59
Esther:
Hej meisjes,
Heel veel plezier en laat jullie door deze tegenslag niet van de wijs brengen.
Laten jullie gauw wat horen? -
13 Januari 2006 - 21:44
Ineke:
Goede reis en veel plezier!!
Het komt vast goed, wie weet wat voor leuk onderkomen jullie nog krijgen.
groeten en liefs van de Vriesjes van de Zuiderlaan -
13 Januari 2006 - 22:49
Gert Juan:
Hola muchachas! Hele goede reis en we keen in touch! xx -
14 Januari 2006 - 14:39
Selina:
hey meiden
dat gaat dus al lekker.wel spannend zo.sorry laura dat ik je niet meer gebeld heb,maar was op wintersport en ben net terug in nede -
14 Januari 2006 - 14:41
Selina:
was nog niet klaar met typen,met mobiel is ook niet handig.ik wou jullie heel veel plezier wensen en succes.tot gauw dikke kus -
14 Januari 2006 - 14:56
Jolien:
wat vervelend, hoop dat jullie snel een leuk onderkomen daar vinden! heel veel plezier daar!!! en hoop snel weer wat te horen!! kus Jolien -
14 Januari 2006 - 18:23
Mams:
hey meiden,
gelukkig hebben julie toch een slaapplaatsje gekregen.
viel niet mee zeker al die trappen op, maar hopelijk is het een leuk flatje.
we wensen jullie een hele leuke en "leerzame"
tijd toe in spanje.
liefs en een dikke kus van roelie en gerrit -
14 Januari 2006 - 21:41
Wiljan En Gea:
Hoi Laura,
Ik lees in het berichtje van je ouders dat het toch nog goed is gekomen met het logeeradres. Heel veel succes en vooral veel plezier de komende tijd!
Groetjes, Wiljan en Gea -
15 Januari 2006 - 11:25
Nina:
Dat is inderdaad balen.Maar goed zoals je al zei, dan maar een paar dagen in een hostel ofzo. Komt wel goed joh.In iedergeval heel veel plezier.
Groetjes Nina -
15 Januari 2006 - 11:29
Nina:
haha ik heb net het bericht getypt, lees ik het bericht van Laura's ouders.Nou zie je wel alles komt wel goed. Ik ben heel benieuwd naar jullie eerste spaanse avonturen. liefs Nina